ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΙΟΥ- ΚΛΑΣΣΙΚΟ: Με ανεβασμένα στάνταρ η νέα σαιζόν- 20 χρόνια ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φετινός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΙΟΥ – ΚΛΑΣΣΙΚΟ παρουσιάστηκε στα Χιώτικα ΜΜΕ την Τετάρτη 07/08/2024 ενόψει έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2024-2025. Ο Πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Αγγουλές αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τόνισε μεταξύ άλλων:

Φέτος κλείνουμε 20 χρόνια και για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών του Ολυμπιακού έχουμε 9 καταξιωμένους προπονητές. Επίσης συνεργαζόμαστε με ιατρικό προσωπικό. Βασικός στόχος της προπονητικής ομάδας η εκγύμναση του αθλητή και η διαπαιδαγώγηση τους. Θέλουμε να χτίσουμε την επόμενη γενιά μετατρέποντας το ποδόσφαιρο από στόχο σε μέσο αναδεικνύοντας αθλητές με αξίες. Θέλουμε να είμαστε ποδοσφαιρικός σύλλογος οικογένεια. Ευχαριστώ το ΔΣ και ιδιαίτερα την Χριστίνα Σεράφη που μας βοηθά οργανωτικά και οικονομικά.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιάννης Λύκος αναφέρθηκε στους συνεργάτες του σε πολλά και διαφορετικά πόστα, μερικά για πρώτη φορά στη Χίο και στους στόχους της ομάδας στην Β’ τοπική τονίζοντας: Βάζουμε στόχο να γίνει η ομάδα ελκυστικό σωματείο με τους παίκτες να έρχονται στην ομάδα μόνοι τους και όχι να τους ψάχνουμε.

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Στέλιος Γιαγκίνης που αγωνίζεται στην Γ’ εθνική αναφέροντας την ανοδική πετυχημένη πορεία που είχε την περσινή χρονιά και στοχευοντας σε μια αξιοπρεπέστατη πορεία φέτος όπως πέρσι. Η πορεία η περσινή έχει γίνει ‘κράχτης’ και ακούγεται και το νησί με το να αγωνιζόμαστε σε Εθνική κατηγορία. Αργά ή γρήγορα θα κάνουμε και δεύτερη ομάδα από το ενδιαφέρον που δείχνουν τα κορίτσια στο νησί. Θα ήθελα να δω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο αφού δυστυχώς στο ανδρικό δεν έχουμε ομάδα σε Εθνική κατηγορία πράγμα που με στεναχωρεί, τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Γιαγκίνης.