Κλασσικό με “καρδιά” επικράτησε του Ηρακλή

Με 2-0 επικράτησε η ομάδα μας Κλασικό και Μίνι του Ηρακλή Θυμιανών στο κρίσιμο ματς παραμονής στην πρώτη κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και μετά 4-1 στο Πυργί .

Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα είχε την υπεροχή και έκλεισε την ομάδα του Ηρακλή στα καρέ της. Η πρώτη ευκαιρία είναι ήρθαν στο 11′ και στο 28′ με τον Βαγενά. Στο 43′ έπειτα από πάσα του Βαγενά ο Πατελίδας άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε την ξέφρενη πορεία της και από το από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι και το 58 που ο Jonas έκανε το 2-0 έχασε τουλάχιστον άλλες τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Ακολούθως ο Θοδωρής Μαθιούδης έκανε αλλαγές έβαλε και άλλους νεαρούς παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα κράτησε το σκορ ενώ είχε την υπέροχη και άλλς ευκαιρίες. Στο 78′ ο Jonas είχε δοκάρι. Ο Ηρακλής Θυμιανών δημιούργησε μόνο δύο ευκαιρίες μετά το 80′ ωστόσο ο Συρρής Δ. είπε όχι στο γκολ.

Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά του Θοδωρή Μαθιούδη που να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών. Πλέον η ομάδα μας θέλει μια ισοπαλία σε 2 ματς για να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.

Κλασικό και Μίνι: Γαρδίκης, Απατσίδης, Τσουχλης, Δούκας ,Ζάχος , Κολόμβος, Jonas, Bαγενάς , Πατελιδας, Μπουμπάρης, Τσιούμας, Καλούδης, Σπυράκης, Λούλη, Συρρής Δ., Σταυράκης , Καραμανωλας